Dato Forestilling Menu

Onsdag 10 januar, 2018 kl. 19:30 , Sønderborg Teater

Piraterne fra Penzance

Gråsten hanekylling- bryst og lår i 2 tilberedninger, sauce som en pot au feu og kartoffelfondant

Æbleparfait med kanel og karamel

Lørdag 20 januar, 2018 kl. 19:30 , Sønderborg Teater

De lystige koner

Grillet laks, skaldyrscreme og krebs

Limemousse og syltet citrus

Mandag 29 januar, 2018 kl. 19:30 , Sønderborg Teater

De stuerene

Kalveculotte stegt med varme krydderier med bagt kartoffelpuré

Chokoladefondant med rom og vanilleparfait

Torsdag 8 februar, 2018 kl. 19:30 , Sønderborg Teater

X-mythologies

Langtidstilberedt vildsvinenakke med pære og kastanier

Lune, syltede brombær og pistacieflødeis

Onsdag 14 februar, 2018 kl. 18:30 - 20:30 , Sønderborg Teater

Peter Pan

Medaillon af oksetyksteg med rødvinssmør og kartoffelgratin

Blommecrumble med creme fraiche

Tirsdag 20 februar, 2018 kl. 19:30 , Sønderborg Teater

Mig og Ulf

Stegt andebryst med svampe og madagascarpeber

Valnøddeparfait med ahornsirup

Lørdag 24 februar, 2018 kl. 19:30 , Sønderborg Teater

LIVA

Krondyrsteg tilberedt med mørkt øl og appelsin

Crepes caramel med kanelparfait

Tirsdag 27 februar, 2018 kl. 19:30 , Sønderborg Teater

Tempo, Timing og Tju-Hej

Indbagt og farseret svinemørbrad af dansk landrace fra Knuthenlund med svampesky

Chokolademousse med lakrids og sprødt

Torsdag 8 marts, 2018 kl. 19:30 , Sønderborg Teater

Inden jeg fylder 67

Kalveentrecote, sauce madére og klassisk pommes Anna

Tarte Tatin med abrikos og vanilleparfait

Onsdag 14 marts, 2018 kl. 19:30 , Sønderborg Teater

Indenfor murene

Helstegt og langtidstilberedt oksetyksteg med bagte tomater, timian og rødvin

Pannecotta med passionsfrugt og sorbet

Tirsdag 20 marts, 2018 kl. 19:30 , Sønderborg Teater

I familien

Medaillon af kalkunbryst med sauce Vadouvan og små stegte kartofler

Rabarbermousse, gin gelé og knas