Ring og bestil på telefon 78 73 35 00

3 retters revymenu – serveres i ”restaurant Bellevue”

  • Forret (kold): Saltet laks og dressing af økologisk yoghurt, frisk agurk, ingefær og mynte.
  • Hovedret: Kalvesteak, spinatterrine, svampe, grilltomat, nye stegte kartofler og krydret sky.
  • Dessert: Vores bud på brødtorte med vanilleis og solbærcoulis.
  • Drikke: Kaffe/The

Pris kr. 395,- per person

 

Sommer Buffet i ”restaurant Revyen”

Forret som står på bordene
Lille klassisk hønsesalat med svampe og bacon

Buffet

  • Benskinke braiseret i øl og urter
  • Langtidstilberedt okseflank med ramsløg
  • Bagt laks med dild
  • Ringriderpølse og brød
  • Nye kartofler med persille
  • Marineret kartoffelsalat
  • Dampet blomkål med smør og kørvel
  • Gulerodssalat med spidskål, lime og koldpresset rapsolie
  • Spæde salater med fennikel og ærter
  • Salat af hvedekerner, iceberg og bønner

Dessert

Jordbærparfait, friske jordbær og krystalliseret, hvid chokolade
Pris per person kr. 295,- 

Pris kr. 295,- per person

Revy Frokost – kan bestilles de lørdage, hvor der er eftermiddagsforestilling​

  • Marinerede sild og karrysalat
  • Æg og rejer
  • Røget laks med spinat
  • Fiskefilet med remoulade
  • Leverpostej med bacon
  • Ribbensteg med rødkål
  • Frikadeller med surt
  • Roastboeuf med pickles og peberrod
  • ”Mormor” salat af spidskål
  • Rugbrød, franskbrød, fedt og smør
  • Brie med frugt
  • Rabarbercrumble med creme fraiche

Pris kr. 195,- per person

Revy Natmad

  • Charcuteri tallerken: Et udvalg af gode pølser, skinke, paté og oste med brød og tilbehør.
  • 2 stk. smørrebrød: Dyrlægens natmad og Æg med rejer
  • Ostetallerken med 5 forskellige slags oste og tilbehør


Pris kr. 95,- per person 

 

Eftermiddagskaffe

Vi har hver dag i revysæsonen, fra kl. 15.00, en lille buffet med kaffe og the samt forskellige kager og frugt. Det kan forudbestilles i forbindelse med overnatning.

Pris per person kr. 65,-



Ring og bestil på telefon 78 73 35 00