type-image

Samlet pris fra 1864 DKKfor 2 personer

Søg ophold

Ankomst
20 jan
2018
Ændre dato
Afrejse
21 jan
2018
Ændre dato
Vælg antal værelser
værelse 1
Voksne
1
+ -
Børn (2-11 år)
0
+ -
Børn (0-2 år)
0
+ -

1864 ophold

  Comwell Sønderborg ligger direkte ud til stranden i naturskønne og historiske omgivelser kun 300 meter fra Sønderborgs centrum. Fra hotellet kan du nyde udsigten over Flensborg fjord og Alssund.

I gåafstand fra hotellet ligger det smukke Sønderborg Slot, lystbådehavnen og det dejlige historiske centrum af Sønderborg med masser af spændende indkøbsmuligheder.

Comwell Sønderborgs smukke restaurant Bellevue har fjordudsigt, et rigtig godt køkken, og en klar strategi om kun at bruge de bedste råvarer. Samtidig tilbereder vi naturligvis vores menuer fra ”bunden” så vi kan stå 100 % inde for, at du får et dejligt og veltilberedt måltid. Vi arbejder efter ”sæsonen” og de nye trends, men vi glemmer heller ikke det traditionelle. Vi samarbejder med vores vinleverandør omkring sammensætningen af vores vinkort, så du kan være sikker på et perfekt match.

Lige udenfor hotellet ligger Sønderborgs strand, hvor der er mulighed for at bade og ligge og sole sig i sommerhalvåret. Hvis dette er for koldt kan I i stedet besøge vores indendørs swimmingpool. Til de mindste børn er der et legerum. Derudover er der bordtennisbord, fodboldbord og Wii til de lidt større børn.

Indenfor en radius af 30 km findes der seværdigheder som Danfoss Universe, Dybbøl Mølle og Historiecenter Dybbøl Banke, samt gode indkøbsmuligheder i Flensborg.

Tilbuddet indeholder

  • 1 x 1864 gimmick på værelset ved ankomst
  • 1 x Kombi billet til Sønderborg slot og Dybbøl Historiecenter
  • 1 x buffet eller 2-retters 1864 inspireret menu efter køkkenchefens valg
  • 1 x overnatning i standard view værelse
  • 1 x morgenbuffet

Hoteller

Læs mere om de forskellige hoteller

Comwell Hotel SønderborgLæs mere